Sukamaju, Cibeunying Kidul, Bandung

Sukamaju nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cibeunying Kidul, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Sukamaju
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanCibeunying Kidul



Gnome-home.svg