Sungai Mas, Aceh Barat

Sungai Mas nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Sungai Mas

Peta lokasi Kacamatan Sungai Mas
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Aceh Barat Citakan:Sungai Mas, Aceh Barat


Nuvola filesystems folder home.png