Suwon
Map Suwon-si.png
Hangul: 수원시
Hanja: 水原市
Romanisasi Revisi: Suwon-si
McCune-Reischauer: Suwŏn-si
Statistik
Lega: 121.1 km²
Pangeusi: 1,105,953 2005 reg.
Kapadetan: 8,551.7 people/km²
Babagian Administratif: 4 gu, 42 dong

Suwon (Suwon-si) nyaéta ibukota propinsi tur kota pnggedéna di Gyeonggi-do, Koréa Kidul. Suwon ayana kurang leuwih 30 kilométer (20 mil) kiduleun Seoul. Kadang-kadang Suwon disebut ibukotana maén bal urang Koréa ku sabab kasohorna Suwon Samsung Bluewings, sarta sacara tradisional dipikawanoh ogé minangka "The City of Filial Piety".

CatetanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit

Koordinat: 37°15′N 127°00′E