Ténjo, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Ténjo nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Ténjo
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
Lega64,44 Kilométer pasagi
Pangeusi71.698 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.23
Désa/kalurahan-