Buka ménu utama
Takeo Miki

Takéo Miki (三木 武夫 Miki Takeo 17 Maret 19074 Nopémber 1988) nyaéta salah saurang pulitikus Jepang tur Perdana Mentri Jepang ka-66.

Saméméhna
Etsusaburo Shiina
Mentri Luar Negri Jepang
1966–1968
Sanggeusna
Kiichi Aichi
Saméméhna
Kakuei Tanaka
Perdana Mentri Jepang
9 Désémber 197423 Désémber ,1976
Sanggeusna
Takeo Fukuda


Nulis.jpg