Tanah Jawa, Simalungun

Tanah Jawa nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Tanah Jawa

Peta lokasi Kacamatan Tanah Jawa
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Simalungun
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Simalungun Citakan:Tanah Jawa, Simalungun


Nuvola filesystems folder home.png