Buka ménu utama

Tri Jaya, Bahar Selatan, Muaro Jambi

Tri Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bahar Selatan, Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Tri Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
KacamatanBahar Selatan

Citakan:Bahar Selatan, Muaro Jambi


Gnome-home.svg