Buka ménu utama

Tri Tunggal Jaya, Way Serdang, Mesuji

Tri Tunggal Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Way Serdang, Kabupatén Mesuji, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tri Tunggal Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMesuji
KacamatanWay Serdang

Citakan:Way Serdang, Mesuji


Gnome-home.svg