Tri Tunggal Jaya, Way Serdang, Mesuji

Tri Tunggal Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Way Serdang, Kabupatén Mesuji, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tri Tunggal Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMesuji
KacamatanWay Serdang

Citakan:Way Serdang, Mesuji


Gnome-home.svg