Buka ménu utama

Triwangsa (éjahan heubeul: Triwangsa) nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya Muhamad Mas Rais. Ieu buku munggaran medal taun 1919 dina wangun citak ku penerbit Landsdrukerij di Batavia.

Triwangsa  
PanulisMuhamad Mas Rais
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunLandsdrukerij
Kaping dimedalkeun1919


Nulis.jpg