Buka ménu utama

Tunggurono nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Binjai Timur, Kota Binjai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Tunggurono
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaBinjai
KacamatanBinjai Timur

Citakan:Binjai Timur, Binjai


Gnome-home.svg