Buka ménu utama

Ujong Raja nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Panton Reu, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ujong Raja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanPanton Reu

Citakan:Panton Reu, Aceh Barat


Gnome-home.svg