Buka ménu utama

Uluan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Uluan

Peta lokasi Kacamatan Uluan
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Toba Samosir
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Toba Samosir Citakan:Uluan, Toba Samosir


Nuvola filesystems folder home.png