Buka ménu utama


Wajit ketan mangrupa kadaharan tradisional has Sunda anu rasana amis, dijieun tina ketan dicampur gula beureum jeung parud kalapa, dibungkus laleutik ku daun jagong atawa upih[1]. Kadaharan ieu dijieun tina ketan [2]

ReferensiÉdit

  1. [Taufik Hidayat, Rachmat Spk.2007."Peperenian Urang Sunda".Bandung:Kiblat]
  2. Bahan wajit ketan(diakses pada tanggal 17 September 2011)