Buka ménu utama

Wangon nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Banjarnegara, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Wangon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanBanjarnegara



Gnome-home.svg