Buka ménu utama

Wangunjaya, Cikalongwetan, Bandung kulon


Wangunjaya nyaéta hiji Desa di Kecamatan Cikalong Wétan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Cikalongwetan

Peta lokasi Kacamatan Cikalongwetan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -Drs. Tono Nurpomo
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -Wangunjaya


 t·s·é 

Cikalong Wétan, Kabupatén Bandung Kulon, Jawa Kulon

Kacamatan: Cikalong | Cipada | Ciptagumati | Cisomang Barat | Ganjarsari | Kanangasari | Mandalamukti | Mandalasari | Mekarjaya | Puteran | Rendé | Ténjolaut | Wangunjaya |