Way Pisang, Way Tuba, Way Kanan

Way Pisang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Way Tuba, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa Way Pisang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanWay Tuba

Citakan:Way Tuba, Way Kanan