Buka ménu utama
  • 12:52, 20 Dec 2004 Kandar ngahapus "Knuth's up-arrow notation" (eusina nu heubeul: '<math>Asupkeun rumus di dieu</math><nowiki>Insert non-formatted text here</nowiki>--[[User:143.166.226.17|143.166.226.17]] 11:06, 19 Dec 2004 (UTC)--...')
  • 07:03, 6 Dec 2004 Kandar ngahapus "Orthogonal projection" (eusina nu heubeul: '[[Judul tumbu]][Judul tumbu http://www.conto.com]')
  • 07:56, 23 Nov 2004 Kandar ngahapus "Pitulung" (eusina nu heubeul: 'Transport, or transportation (as it is called in the United States), is the movement of people and goods from one place to another. The term is derive...')
  • 07:54, 23 Nov 2004 Kandar ngahapus "Wikipedia:Pitulung" (eusina nu heubeul: '#REDIRECT [[Pitulung]]')
  • 07:53, 23 Nov 2004 Kandar ngahapus "Wikipedia:Help" (eusina nu heubeul: '#REDIRECT [[Wikipedia:Pitulung]]')
  • 07:18, 23 Nov 2004 Kandar ngahapus "Pitulung:Eusi" (eusina nu heubeul: '#REDIRECT [[Pitulung: Eusi]]')
  • 05:27, 6 Nov 2004 Kandar ngahapus "Image:Peta tillu karajaan koréa.png" (salah ngaran)
  • 07:08, 1 Nov 2004 Kandar ngahapus "Image:Profil katalis.png" (eusina rek diganti)
  • 09:54, 29 Oct 2004 Kandar ngahapus "Heunceut" (eusina nu heubeul: '#REDIRECT [[Palawangan]]')
  • 05:56, 21 Oct 2004 Kandar ngahapus "Animal" (eusina nu heubeul: 'satoa')
  • 06:13, 20 Oct 2004 Kandar ngahapus "Image:Glukosa.png" (rek diganti ku nu leuwih bener)
  • 03:19, 16 Oct 2004 Kandar ngahapus "Photoionisation" (eusina nu heubeul: '== Headline text ==[[Judul tumbu]]')
  • 04:00, 11 Oct 2004 Kandar ngahapus "Wikipedia:Wilujeng sumping, baraya anyar" (eusina nu heubeul: 'alkana')
  • 08:52, 5 Oct 2004 Kandar ngahapus "History of Africa" (eusina nu heubeul: 'Afrika disebut benua hitam (hideung) naon sebabna? sabab seueur pisan anu hideung, lamun di Bandung mah disebut tutung....')
  • 04:08, 5 Oct 2004 Kandar ngahapus "Orgasme" (eusina nu heubeul: 'HAYANG NGASAAN MEMEK ARAB')
  • 14:13, 26 Sep 2004 Kandar ngahapus "Tiung itil" (eusina nu heubeul: '[[Im[[Media:Example.mp3]]<nowiki>Insert non-formatted text here</nowiki>--[[User:203.77.223.7|203.77.223.7]] 03:17, 26 Sep 2004 (UTC)----== Headlin...')
  • 03:30, 3 Sep 2004 Kandar dihapus "Wikipédia:Pitulung" (eusina nu heubeul: '[[Media:Example.mp3]]--[[User:Colenak|Colenak]] 10:18, 2 Sep 2004 (UTC)')
  • 11:44, 1 Sep 2004 Kandar dihapus "Help:Contents" (eusina nu heubeul: '#REDIRECT [[Pitulung:Eusi]]')