Zachary David Alexander Efron (/ˈɛfrɒn/ gumelar 18 Oktober 1987; umur 33 taun)[2] mangrupikeun aktor sareng penyanyi ti Amérika Serikat anu kasohor dina partisipasi dina film High School Musical, séri tipi Summerland, sareng film musik Broadway Hairspray.[3][4] Anjeunna ngalahir sareng digedékeun di Kota San Luis Obispo, California, Amérika Serikat. Zac Efron parantos dibéntang dina sababaraha film sapertos 17 Again, Charlie St. Cloud, New Year's Eve, The Lucky One, The Lorax, The Paperboy, Neighbors, Dirty Grandpa, Neighbors 2: Sorority Rising, Baywatch, The Greatest Showman jeung Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile.

Zac Efron
Efron, 2017
GumelarZachary David Alexander Efron
18 Oktober 1987 (1987-10-18) (yuswa 33)
San Luis Obispo, California, Amerika Serikat
PadumukanLos Angeles, California, Amerika Serikat[1]
PagawéanAktor, penyanyi
Taun aktip2002-ayeuna

RujukanÉdit

  1. "Inside Zac Efron's new, sober life". USA TODAY. May 1, 2014. Diakses tanggal September 8, 2015. 
  2. "Zac Efron Biography". TVGuide.com. Diakses tanggal October 16, 2013. 
  3. Salah ngutip: Tag <ref> tidak sah; tidak ditemukan teks untuk ref bernama Ouzounian
  4. [http://et.tv.yahoo.com/newslink/15071 "Zac Efron Joins Cast of Hairspray"]. CBS Studios. Citakan:ISO date/en. http://et.tv.yahoo.com/newslink/15071. Diakses pada August 15, 2006 

Tumbu luarÉdit

 
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan