Buka ménu utama
És loli warna héjo

És loli atawa és lilin nyaéta kainuman beku nu seger dijieun tina és kalawan maké gagang leutik keur panyekelna.[1] Ieu inuman beku dijieun tin cairan nu rupa-rupa rasana (saperti jus jeruk, kadu, nangka, strobéri, kopyor, atawa luyu jeung karesep). Waktu geus beku, és bisa dilamotan bari dicekel gagangna.[2]

ReferensiÉdit

 



Tempo OgéÉdit