Buka ménu utama

15/06/2019 · 09.55 UTC · Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 50.037 artikel jeung 22.049 pamaké kadaptar.


1855 - Tambang minyak munggaran di Talaga Said, Sumatra Kalér.

Poé ieu dina sajarah

1836 - Arkansas jadi nagara bagian Amérika Sarikat ka-25.
1944 - Tangtara Amérika Sarikat mimitian nginvasi Saipan, Jepang.
1954 - UEFA (Asosiasi Sépak bola Éropa) diadegkeun di Basel, Swiss.
2013 - Bubukaan Piala Konféderasi FIFA 2013, di Brasil.


Gambar Petingan

Gunung Dallol Étiopia

Panénjoan di gunung Dallol, wewengkon Afar, Étiopia.


Artikel Petingan

Boboran Siam

Dina poénan lebaran loba ibadah nu bisa dipilampah satutasna milampah ibadah saum Romadon, kayaning takbiran, solat id, silaturahmi, jeung dituluykeun ku nyawalan, puasa genep poé di bulan Syawal. Loba ogé tradisi nu masih lumaku di masarakat nalika lebaran, diantarana tradisi mudik, munjungan atawa nganteuran kadaharan diwadahan kana rantang, sarta loba deui tradisi-tradisi lianna.


Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 50.037 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus




Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Malayu • Minang • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sadaya Wikipédia

Baca dina basa séjén