19/01/2021 · 15.01 UTC · Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 60.571 artikel jeung 25.288 pamaké kadaptar.

1960 - Pasini Kaamanan Réréongan AS-Jepang

Poé ieu dina sajarah

1946 - Douglas McArthur ngadegkeun IMTFE di Tokyo.
1974 - China ngarebut Kapuloan Paracel ti Viétnam Kidul.
1983 - Anggota Nazi, Klaus Barbie ditéwak di Bolivia.
1991 - Scud Irak narajang Israél, 15 jalma cidera.
2012 - FBI nutup Megaupload.
2014 - Bom di Kota Bannu, 26 soldadu Pakistan palastra.

Gambar Petingan

B-1B Lancer

Global Power Bomber CTF conducts B-1B external captive carry demonstration (201120-F-JG201-9095).jpg

Pasawat tempur B-1B Lancer ngapung bari mawa misil AGM-158 di jomantara saluhureun Markas Angkatan Udara Edward, California, Amérika Sarikat.

Artikel Petingan

Cai

Cai geus dalit pisan jeung hirup kumbuh masarakat Sunda. Ieu bisa kabukti dina pamakéan kecap cai pikeun méré ngaran unggal patempatan. Pirang-pirang tempat nu aya di tatar Sunda, loba nu dimimtian ku kecap cai, nu satuluyna diringkes jadi ci.

Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 60.571 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus



Portal:Keur lumangsung/Januari 2021

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Bali • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Madura • Malayu • Minang • Nias • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sadaya Wikipédia


Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

Baca dina basa séjén