11/04/2021 · 13.32 UTC · Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 60.709 artikel jeung 25.763 pamaké kadaptar.

1979 - Pamaréntahan Idi Amin dirugrugkeun ku Tanzania

Poé ieu dina sajarah

1814 - Perang Koalisi Kagenep lekasan.
1909 - Kota Tél Aviv diadegkeun.
1970 - Apollo 13 dipesatkeun.
1976 - Komputer Apple I dijieun.
2012 - Lini narajang di kuloneun Sumatra.
2015 - Barrack Obama patepung jeung Raul Castro di Panama.

Gambar Petingan

Yak

Sarlyk Yak2.jpg

Yak (Bos grunniens), sabangsaning sapi, di wewengkon Altai Sibéria.

Artikel Petingan

Dasasila Bandung

Dasasila atawa Dasasila Bandung nya éta 10 poin hasil ti Konperénsi Asia-Afrika (KAA) nu dilaksanakeun ti kaping 18 nepi ka 24 April taun 1955. Sapuluh poin éta ngawengku prinsip-prinsip dasar nu dijadikeun pituduh jeung acuan pikeun hubungan antar bangsa.

Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 60.709 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus



Portal:Keur lumangsung/April 2021

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Bali • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Madura • Malayu • Minang • Nias • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sadaya Wikipédia


Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

Baca dina basa séjén