Buka ménu utama

18/09/2019 · 15.48 UTC · Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 59.538 artikel jeung 22.583 pamaké kadaptar.


1947 - Central Intelligence Agency (CIA) diadegkeun

Poé ieu dina sajarah

1906 - Topan Hongkong 1906 niwaskeun kurang leuwih 10.000 jalma.
1948 - Pamungpangan PKI 1948 di Madiun pingpinan Musso.
1961 - CONCACAF diadegkeun minangka asosiasi sepakbola di Amérika Kaler, Amérika Tengah jeung Karibia.
1982 - Pangbanteyan Sabra jeung Shatila di Libanon lekasan.
1997 - Konvénsi Larangan Ranjau Anti-Personil diterapkeun.


Gambar Petingan

C. A. Lorentzen, 1827.

Martinus Rørbye, Portræt af maleren C.A. Lorentzen, 1827, 0218NMK, Nivaagaards Malerisamling.jpg

Martinus Rørbye, Potrét sahiji juru lukis C. A. Lorentzen, 1827, minyak dina kanvas.


Artikel Petingan

Urang Sunda

Urang Sunda téh hiji séké sélér kadua panglobana di Indonésia nu lolobana sumebar di lemah caina kayaning Jawa Kulon, Banten, Jawa Tengah, DKI Jakarta, jeung Lampung kidul. Umumna mah urang Sunda maké basa Sunda dina paguneman sapopoé, ngan ka dieunakeun, basa Sunda téh beuki kadéséh ku basa gaul lianna, utamana ku basa Indonésia salaku basa nasional di Indonésia.


Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 59.538 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus




Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Malayu • Minang • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sadaya Wikipédia

Baca dina basa séjén