Buka ménu utama

11/09/2019 · 22.56 UTC · Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 59.533 artikel jeung 22.535 pamaké kadaptar.


1922 – Mandat Britania ka wewengkon Palestina dimimitian

Poé ieu dina sajarah

1941 - Gedung The Pentagon di Amerika Serikat mimiti diwangun.
1962 - Beatles ngarékam singlena nu munggaran, Love Me Do.
1973 - Kudéta di Chili.
2001 - Kajadian 11 Séptémber 2001 di New York jeung Washington, DC.
2003 - Anna Lindh, maot dipaéhan sanggeus saméméhna diserang 10 Séptémber.


Gambar Petingan

Metro de São Paulo

Metro de São Paulo, Luz Station, Brazil.jpg

Metro de São Paulo, karéta anjog di Stasiun Saúde, Brazil.


Artikel Petingan

Urang Sunda

Urang Sunda téh hiji séké sélér kadua panglobana di Indonésia nu lolobana sumebar di lemah caina kayaning Jawa Kulon, Banten, Jawa Tengah, DKI Jakarta, jeung Lampung kidul. Umumna mah urang Sunda maké basa Sunda dina paguneman sapopoé, ngan ka dieunakeun, basa Sunda téh beuki kadéséh ku basa gaul lianna, utamana ku basa Indonésia salaku basa nasional di Indonésia.


Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 59.533 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus




Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Malayu • Minang • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sadaya Wikipédia

Baca dina basa séjén