Buka ménu utama

Wikipedia β


George Weah

Keur lumangsung:: Konflik Yarusalém Paléstina–IsraélBéntrok anti pamaréntah di Iran
Nu kiwari pupus: A.M. Fatwa Bondan Winarno Abdurrahman


Cépot.jpg
Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 39.417 artikel nu nempatkeun Wikipedia Basa Sunda dina urutan ka 92 tina 293 proyek Wikipédia. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik tumbu édit nu aya dina punclut unggal kaca. Mangga lenyepan pangwanohna atanapi tutorialna.

Nuvola filesystems www.pngUrang Sunda Ka Marana?
Butuh pisan pitulung yeuh, nu aub di Wikipédia Sunda kiwari ngan saeutik pisan. Baraya anu ngokolakeunna ngariung dina panglawungan.


Text-x-generic with pencil-2.svgArtikel nu dipikabutuh
Réa kénéh artikel anu dipikabutuh dina Wikipédia téh. Hayu babarengan ngalengkepan artikel anu ditataan dina ieu daptar di handap:


Inv-Icon tools.pngPakakas Wiki


Butuh pitulung?



Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Jawa • Melayu • Minangkabau • Tétun

Leuwih ti 500.000 artikel: English • Deutsch • Français • Italiano • Polski • Español • Русский • 日本語 • Português

Daptar lengkep – Koordinasi multibasa

Baca dina basa séjén