Buka ménu utama
"Şəki" ngarah ka dieu; pikeun rayonna, tingal Rayon Shaki; pikeun désana, tingali Şəki (désa); pikeun panembang, tingali Shakira.

Shaki (Basa Azerbaijan: Şəki; nepi ka 1968 Nukha, Basa Azerbaijan: Nuxa; atanapi, Nucha, Noukha, Shäki, Sheki) nyaéta hiji kota di Azerbaijan kalér-kulon.

Sheki

Şəki
068streetinshaki.jpg
Ségel resmi Sheki
Ségel
NagaraBandéra Azerbaijan Azerbaijan
Luhurna545 m (1,788 ft)
Pangeusi
 (2008)[2]
 • Total65.045
Zona wanciUTC+4 (AZT)
 • Usum Panas (DST)UTC+5 (AZT)
Ramatlokasheki-ih.gov.az

GaleriÉdit

RujukanÉdit

  1. "Shaki, Azerbaijan Page". Diakses tanggal 2008-07-03. 
  2. World Gazetteer: Azerbaijan – World-Gazetteer.com

Tumbu kaluarÉdit