Buka ménu utama

Dina widang éléktronika, ACMS (Automatic Channel Memory System) nyaéta hiji sistim di mana sistim vidéo saperti VCR bisa nyungsi jeung ngarékam sistim broadcasting sacara otomatis.


Icon-gears.png