1971 Champions League

Amsterdamsche Football Club Ajax dipikawanoh ogé ku ngaran Ajax Amsterdam, AFC Ajax, atawa Ajax wungkul nyaéta hiji kleub sépak bola ti Amsterdam, Walanda.


Nulis.jpg