Buka ménu utama

Lagu Kabangsaan Saudi Arabia

(dialihkeun ti Aash Al Malik)

Lagu Kabangsaan Saudi Arabia (النشيد الوطني السعودي) nyaéta lagu kabangsaan nasional ti Saudi Arabia nu diresmikeun pamakéaannana dina taun 1950 sarta dianyarkeun deui dina 1984 kalawan parobahan dina rumpakana.

Lagu Kabangsaan Saudi Arabia
النشيد الوطني
An-Nasyīd Al-Waṭaniyy

Lagu kabangsaan Nasional
Bandéra Arab Saudi Saudi Arabia

Rumpaka Ibrahim Khafaji, 1984
Musik Abdul Rahman Al-Khateeb, 1947
Diadopsi 1950, 1984

Sémpel musik

RumpakaÉdit

سارعي

للمجد والعلياء
مجدي لخالق السماء
وارفعي الخفاق أخضر
يحمل النور المسطر
رددي الله أكبر
يا موطني
موطني
عشت فخر المسلمين
عاش المليك
للعلم

والوطن

Tumbu kaluarÉdit

Wikisource mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca