Buka ménu utama

Al Badi' nyaeta pasipatan Allah atawa nu biasa disebut asmaul husna. Al Badi' di asmaul husna urutan nu ka 81. Al Badi' miboga harti yen Allah teh nu maha nyiptakeun nu teu aya bandinganna.

Dalil Al Badi'Édit

Dalil nu ngabahas asmaul husna ieu nyaeta tina QS Al-An'am (6) ayat 101.