Alpabét

(dialihkeun ti Alphabet)

Kecap alfabet, dicokot tina basa Yunani tina dua hurup mimiti tulisannana nyaéta alfa jeung béta. Hartina nyaéta sistim panulisan nu dumasar kana foném vokal jeung konsonan.

A Specimen by William Caslon.jpg

Sistim panulisan lianna nyaéta:

Tempo ogéÉdit