Buka ménu utama

Anduk (nl:Handdoek) nyaéta saheulay lamak atawa kertas nu dipaké pikeun ngagaringkeun atawa ngusap. Anduk bisa nyerep cairan nalika duanana paantel.

Rupa-rupa AndukÉdit

 
Close-up photo of a bath towel, made of terrycloth, showing the absorbing fibres, along with a decorative pattern.
 
A beach towel at Sant Pol de Mar
 
Fibres in a tea towel.
  • Anduk mandi dipaké pikeun ngagaringkeun awak satutasna mandi.[1]

RujukanÉdit

  1. Jonathan, Rigg (1862). A Dictionary of the Sunda Language of Java. Universitas Harvard: Bataviaasch Genootschap van Kunsten en Wetenschappen. 

Tempo ogeÉdit