Angkatan Laut (AL) nyaéta bagian militer hiji nagara nu perangna di cai maké kapal. Sabagéan gede AL diwangun tina kapal perang. AL bisa ogé miboga Angkatan Udara jeung soldadu sorangan.

Tempo ogeÉdit