Tri Nuryani langkung dikenal salaku Anie Carera (gumelar di Madiun, Jawa Wétan, 1 Juni 1969; umur 51 taun) nyaéta saurang panyanyi sareng aktris Indonésia.

Anie Carera
Profil
NamiTri Nuryani
Nami lianAnie Carera
Gumelar1 Juni 1969 (1969-06-01) (yuswa 51)
Indonésia Madiun, Jawa Wétan, Indonésia
AliranRock, Pop, Dangdut
Pacabakanpenyanyi, aktris
Alat musikVokal
Taun aktip1988 – kini

DiskografiÉdit

  • 1988: Janji Itu Manis
  • 1988: Walau Seribu Tahun
  • 1992: Terperangkap Dalam Duka
  • 1994: Cintaku Takkan Berubah
  • 1995: Cintaku Tak Terbatas Waktu
  • 1996: Sebaris Kalimat
  • 1997: Aku Benci
  • 1998: Bagai Ikan Dalam Kaca
  • 1999: Hatiku Bagai Emas Permata
  • 2000: Cintaku Masih Seperti Yang Dulu

RujukanÉdit