Buka ménu utama

Areuy ki lampahan, Agalmyla parasitica (Lamk) O. K. tutuwuhan liar ngarambat. Mangpaat pikeun ubar tradisional.

Bentuk hirup jeung asal-usul: hérba épifit, tutuwuhan pituin.

RujukanÉdit

  • Priyadi et al (2010). Five hundred plant species in Gunung Halimun Salak National Park, West Java: a checklist including Sundanese names, distribution and use. CIFOR, Bogor, Indonésia. ISBN 978-602-8693-22-6