Asmara Dahana (éjahan heubeul: Asmara Dahana) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya M.A. Salmoen. Ieu buku munggaran medal taun 1940 dina wangun citak ku penerbit Bale Poestaka di Jakarta.

Asmara Dahana  
PanulisM.A. Salmoen
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunBale Poestaka
Kaping dimedalkeun1940


Nulis.jpg