Babad Banyumas (éjahan heubeul: Babad Banjoemas) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya R. Wirjaatmadja. Ieu buku munggaran medal taun 1932 dina wangun citak ku penerbit di Poerbolinggo.

Babad Banyumas  
PanulisR. Wirjaatmadja
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Kaping dimedalkeun1932


Nulis.jpg