Babad Dipanagara

otobiograpi Pangéran Dipanagara
Cuplikan naskah Babad Dipanagara

Babad Dipanagara nyaéta naskah otobiograpi Pangéran Dipanagara (1785-1855) anu ditulis mangsa anjeunna dibuang ku Walanda ka Sulawesi Kalér ti taun 1831.

RujukanÉdit