Buka ménu utama

Bali mangrupa hiji pausahaan pakéan jero nu operasi di Amérika Sarikat.

Bali
TipeCabang
Ngadeg1927
Kantor puseurWinston-Salem, North Carolina, Amérika Sarikat
Inohong konciSara Stein
Industripakéan
Produkkutang, cangcut, pakéan saré, kaos kaki
Indung pausahaanHanesBrands Inc.
Ramatlokahttp://www.balicompany.com/

Bali ngamimitian usaha taun 1927 jeung Sara Stein minangka Fay-Miss. Taun 1935 pausahaan ieu ngarobah ngarana jadi Bali Brassiere Company. Bali ngahiji jeung Hanes Corporation taun 1969. Hanes tuluy ngajual ka Consolidated Foods Company nu markasna di Chicago, nu jadi Sara Lee Corporation taun 1985. Taun 2006 Sara Lee misahkeun pausahaan pakéanana ka HanesBrands Inc.. HanesBrands boga mérek pakéan liana, kaasup: Hanes (mérek panggedéna), Champion (mérek panggedéna kadua), Playtex (mérek panggedéna katilu), Just My Size, Barely There, Wonderbra, L’eggs, C9 by Champion, Duofold, Beefy-T, Outer Banks, Sol y Oro, Rinbros, Zorba jeung Ritmo.

Tumbu luarÉdit