Buka ménu utama

Basa Occitan (occitan, lenga d'òc) nyaéta salah sahiji basa pang penting ti jumplukan basa Roman sanggeus basa Spanyol sarta basa Perancis.

Pagawéan awakÉdit

Basa Occitan Basa Sunda (loma) Basa Sunda (hormat keur sorangan/hormat keur batur)
manjar dahar tuang / neda
beure inum leuet
escriure tulis serat
legir maca maos
doblidar poho hilap
se séire diuk calik
se levar tangtung adeg
caminar leumpang papah

Tumbu kaluarÉdit