Bau atawa Aroma nyaéta naon baé hal anu bisa katangkep ku alat pangambeu. misalna bau hanyir, seuseungitan atawa bau busuk.[1]

Bau tiasa ogé berkonotasi khusus bau teu sedap dina obroleun sapopoé, contona cai bau.

  1. Junaiyah H. Matanggui. 2009. ''Kamus Sinonim".Grasindo
Nulis.jpg