Buka ménu utama
Blok dagang: Mercosur.

Hiji blok dagang mangrupa hiji rupa ti pasatujuan antarpamaréntah, biasana bagian ti hiji organisasi antarpamaréntah régional, nu mana ngirangan atawa ngahupus pamengan padagangan régional, (béa cukai jeung pamengan non-béa cukai) di antara nagara pamilonna.[1]

Temo ogéÉdit

RujukanÉdit

  1. Schott 1991, 1.