Buka ménu utama

Bobokong nyaéta bagian tonggong antara cangkéng jeung bujur.

Referensi [1]

  1. Atikan Mandiri, Tim Basa Sunda (2007). GENTRA BASA SUNDA. Bandung: CV Atikan Mandiri. p. 12.