Buka ménu utama
Bogotá, Kolombia.

Bogotá (Basa Spanyol: Ciudad de Bogotá) nyaéta ibu kota sakaligus kota panggedéna di Kolombia. Pangeusina 7 150 000 jiwa (2018).

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg