Buka ménu utama

Bola (disambiguasi)

(dialihkeun ti Bola)

Bola bisa nuduhkeun kana sababaraha hal di handap ieu:

  • Bola - banda buleud nu sok dipaké dina olahraga.
  • Bola (géométri) - wangun rohangan tilu diménsi.
  • Bola (kantéh) - banda panjang nu dijieun tina kapas pikeun ngajait, disebut ogé benang.