Buka ménu utama

Wikipedia β

Tempo oge: Karajaan Britania Raya

Britania Raya magrupakeun kapuloan penggedéna di Kapuloan Britania.

Britania Raya
Britania Raya ngampar antara Irlandia jeung Eropa daratan
Britania Raya ngampar antara Irlandia jeung Eropa daratan
Geografi
Lokasi Éropa Kulon
Kapuloan Kapuloan Britania
Area 80,823 sq mi (209,331 km2)
Titik pangluhurna Ben Nevis 1344 m
Administrasi
Citakan:Country data Britania
Nagara Inggris
Skotlandia
Wales
Kota panggedéna London
Demografi
Populasi 57,100,000 (as of 2001)
Suku bangsa Urang Inggris, Skotlandia, Welsh, lianna
Satellite Image of Great Britain

Eusi

Kota-kota ibu kotaÉdit

Kota Ageung SejennaÉdit

Other islands of the archipelagoÉdit

RujukanÉdit

Tumbu luarÉdit