Bujal atawa "'udel'" nyaéta salah sahiji tanda liang nutup luhureun beuteung anu ayana ku sabab diteukteukna bali sabada orok dibabbarkeun, kabéh mamalia ngabogaan bujal/udel tapi kana sato bujal na teu pati kaciri kayaning mangrupa garis hungkul.

Citakan:Anatomi jelma


Gray188.png