Burak Siluman (éjahan heubeul: Boerak Siloeman) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya Moh. Ambri. Ieu buku munggaran medal taun 1932 dina wangun citak ku penerbit di Batavia.

Burak Siluman  
PanulisMoh. Ambri
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Kaping dimedalkeun1932


Nulis.jpg