Buka ménu utama

Céntong nyaéta parabot pikeun nyokot sangu tina wadahna nu rek dikanapiringkeun.[1]

Nulis.jpg



SumberÉdit

  1. R.A. Danadibrata. 2006. Kamus Basa Sunda. Bandung: Kiblat Buku Utama.