Buka ménu utama

Christina nyaéta pilem Indonésia taun 1977 nu disutradaraan ku I.M. Chandra Adi jeung dibéntangan ku Yenny Rachman sarta Roy Marten.

Christina
Sutradara I.M. Chandra Adi
Produser Satiyo Sadhan
Panulis Wahab Abdi
Béntang Yenny Rachman
Roy Marten
Rae Sita
Wahab Abdi
W.D. Mochtar
Ami Prijono
Alam Surawidjaja
Sofia WD
Musik Idris Sardi
Sinématografi FES Tarigan
Éditor Soemardjono
Tanggal medal 1977
Durasi 92 menit
Nagara Indonésia

Tumbu kaluarÉdit