Buka ménu utama

Cidogdog nyaéta ngaran hiji wewengkon anu aya di Kampung Tambaksari, désa Tambaksari, kalayan danget ieu Tambaksari tos janten Kacamatan, nu sateuacannamah nembe Kamantren. Wewengkon Cidogdog kalebet ka wilayah RT.07, RW.02, anu kirang langkung mibanda warga 22 umpi. Wewengkon ieu langkung diuninga ku ayana Kuburan Mbah Puspa, anu saterasna éta patilasan téh dijantenkeun makam kanggo warga sabudeureunnana. Salian ti éta di Cidogdog ogé aya lapang maen bal anu disebat Lapang Puspaloka.