Citakan:Base tanpasumber

Peringatan Gambar ieu teu ngabogaan informasi sumber. Iwal ti lamun informasi sumber ieu dibéré, gambar ieu rék dihapus saminggu sanggeusna citakan ieu ditambahkeun ({{{tanggal}}} {{{bulan}}} 2021)

Conto mingunakeun citakan iue:
paké {{subst:tanpasumber}}
Hapus tag ieu sanggeus katérangan informasi sumber ditambahkeun.



Citakan dipaké ku {{tanpasumber}}