×10{{{1}}}

Cara makéÉdit

Citakan ieu dimaksudkeun keur masilitasan sarta nyeragemkeun nomer notasi ilmiah. Bisa disubstitusi. Pikeun nyieun

3.14×10−12

Tibatan nulis:

3.14×10<sup>−12</sup>

Anjeun bisa sacara basajan nulis (tur leuwih jelas):

3.14{{subst:e|−12}}

Hasilna:

3.14×10−12