Citakan:NagaraI

(dialihkeun ti Citakan:Flagicon)

Bumi

{{nagaraI}} Nyaeta citakan nu nampilkeun bandera. bedana na parameter numangrupa ngaran nagara dina basa Inggris.

NgagunakeunÉdit

Tempo ogeÉdit