Current event marker.png Artikel ieu atawa bagiannana ngandung informasi ngeunaan kajadian nu bakal atawa direncanakeun kasorang.
Bisa ngandung informasi samentara sarta eusina bisa robah sacara dramatis lamun geus deukeut jeung mangsana sarta lamun informasina geus sadia.


Tempo ogéÉdit